Hösten 2013 släppte LaGaylia en EP ”That Girl” fylld med soul, blues och funk. Inspirerad av allt från Prince till Stevie Wonder och Portishead. Efter 20 år i musikbranschen var detta LaGaylias sätt att gå ”back to the roots” och visa varifrån hon kommer musikaliskt. LaGaylia föddes i Florida, USA och flyttade till Sverige 2001. Med sin kraftfulla röst, musikaliska bredd och otroliga scennärvaro har hon blivit en av våra mest uppskattade artister på stora turnéer, i två Melodifestivaler och i otaliga TV-program. Som sångerska i världsklass och en av Sveriges bästa liveartister besitter LaGaylia en speciell förmåga att äga flera genrer. Vare sig det handlar om rock, pop eller jazz är LaGaylia en sångerska i toppklass. Men det är i soulens land hon har sina musikaliska rötter och är sig själv närmast. Detta år rivstartade med två konserter inför fullsatta arenor i Lettland och i Litauen tillsammans med Robert Wells och symfoniorkester. Medverkan i TV4:s hyllningsprogram av Robert Wells/”Rhapsody in Rock’s”. 25-årsjubileum och som Stjärnan i Sveriges Televisions ”Trettondagskonsert” från Berwaldhallen i Stockholm. Vidare Vasaloppets invigningskonsert i Mora tillsammans med Måns Zelmerlöw och den oförglömliga Välkomstkonserten i Kungsträdgården i Stockholm för det svenska olympiska lagets hemkomst som även visades i Tv3. Som sångerska i världsklass och som en av Sveriges bästa liveartister bjuder LaGaylia i denna konsert på en skön mix av eget nytt material och souliga klassiker. Move your body and engage your soul – it’s all about…That Girl!

Medverkande:
Pelle Holmberg, gitarr
Magnus Höglund, trummor
Chris Ek, bas
Carl Flemsten, keyboards
Anneli Axelsson, kör

Arrangör: Sommarunderhållningen kulturförvaltningen http://sommarunderhallningen.se/
Fri entré.

Vill man ha garanterad sittplats går det att beställa bord på info@villabelparc.se eller telefon 031-829282. Alla föreställningar har en meny på plats som man kan beställa ur förutom Rigmor Gustavsson, Lasse Holm och La Gaylia som har vår 3 rätters showmeny för 495kr.

I övrigt är det stå plats och sittplatser i mån av plats. Det finns flera försäljningshus som man kan köpa Grillat, sallad, vegetariskt, pizzor öl, vin och drinkar samt eget konditori och glass.