Vi löser dina bekymmer med julklappar!

Vi är oerhört stolta och glada att redan nu kunna släppa de 2 första akterna till vår Sommarscen 2020: Bo Kaspers Orkester & Sven Ingvars! Något att se fram emot och att kanske dela med någon eller några du tycker om. Inom kort kommer vi släppa fler akter till vår fantastiska sommarscen 2020.

Så se till att fylla julstrumporna med våra upplevelseklappar!

BO KASPERS ORKESTER 11e juli 2020

Fyra år har gått sedan folkkära Bo Kaspers Orkester släppte albumet ”Redo att gå sönder”.

I höst är de tillbaka med ny musik. Deras 12:e studioalbum ”23:55” släpptes den 22e november med lysande recensioner. Våren/sommaren 2020 ger de sig iväg på stor turné när bandet besöker ett 20-tal konserthus och arenor runtom i norden. Bo Kaspers Orkester har under sina 28 år varit ett storsäljande band och uppnått flertal topplistplaceringar. De är ett av Sveriges mest älskade liveband, vilket inte minst bevisades under 2017-2018 med den hyllade scenföreställningen ”Allt ljus på oss” och en storslagen arenaturné hösten 2018.

I detta försläpp är det showpaket som säljs: 3 rätters supé med konsert för 995:-

Biljetter köper du här.
Åldersgräns: 13 år.
Egen mat och dryck får ej tas med in på Villa Belparcs område.

SVEN INGVARS 18e juli 2020

Den 22:e mars 2017 förlorade Sverige en av sina stora musikprofiler och artist, Sven-Erik Magnusson. Sven- Erik avled efter en lång tids kamp mot cancer, men lever vidare genom den oändliga låtskatt Sven-Ingvars producerat under 60 år.

Musiken får aldrig tystna, Sven-Ingvars lever vidare.

Sven-Ingvars musikaliska universum består av många musiker, producenter, vänner och kollegor men i grunden består bandet sedan många år avsonen Oscar Magnusson (Sång/Gitarr), Staffan Ernestam (Gitarr), Klas Anderhell (Trummor), Stefan Deland (Bas), Olle Nyberg (Piano). Med värdighet, kärlek och respekt för Sven-Erik och hans livsverk förs nu arvet av honom vidare in i framtiden. Länge leve Sven-Ingvars!

Under konserten utforskar Sven Ingvars både musikaliskt och visuellt sitt arv och roll i vår samtid. I framtidsvisioner och tillbakablickar möts publiken och Sven Ingvars som så många gånger förr, i en smältdegel av glädje och sorg.

I detta försläpp är det showpaket som säljs: 3 rätters supé med konsert för 995:-

Biljetter köper du här.
Åldersgräns: 13 år.
Egen mat och dryck får ej tas med in på Villa Belparcs område.Håll er uppdaterade om vår sommarscen, och följ oss gärna på sociala medier som på hemsidan www.villabelparc.se Instagram och Facebook, där håller vi er uppdaterade om vad som sker med arenan och vad som är på gång!

Här på vår hemsida finner du löpande information om biljettförsäljning och hur de olika konsertkvällarna kommer att se ut!

Barerna är öppna både innan, under och efter.
Åldersgräns: 13 år.
Egen mat och dryck får ej tas med in på Villa Belparcs område.

Vi ses!