Vårt julbord komponeras i år av mästerkocken Crister Svantesson som två gånger representerat Sverige i tävlingen Bocuse d´or. En pionjär inom det svenska köket som tillsammans med Leif Mannerström på 70 - talet öppnade den banbrytande restaurangen Johanna.

Tillsammans med Crister vill vi bjuda på en minnesvärd jul i en idyllisk parkmiljö, med ett hjärtligt omhändertagande av vår kunniga personal. På vårt härliga och klassiska julbord är allt gjort från grunden. Från de inlagda sillarna och patéerna, till det delikata julgodiset gjort av vår egen konditor.

En av våra gäster, som besökte vårt premiärjulbord 26/11, sammanfattade till vår glädje sin upplevelse så här:

Vilket fantastiskt julbord ni dukade upp igår, det bästa jag ätit. Allt var bra in i minsta detalj, så vällagat och goda smaker som ni lagt stor omsorg för att få fram.

Det är en njutning att få så god mat, hade jag varit från GP hade ni fått 5 fyrar

Många Hälsningar Petter A

De allra flesta sittningar är i enskilda rum och inget ni behöver betala extra för. Julbordet är för företag samt privata sällskap upp till 160 personer.

Vissa dagar under vecka 51 och 52 kommer vi erbjuda för mindre sällskap från 2 personer att boka julbord. Vilka dagar det blir kommer att publiceras här på hemsidan under hösten. Startdatumet för våra julbord är 26:e november och måste beställas i förväg.

Priset på julbordet varierar beroende på dag.

Mån-tis 495:- inkl. moms (422:- ex moms)

Ons - lör 595:- inkl. moms (531:- ex moms)

I vårt dryckespaket ingår två öl, en snaps och kaffe, pris 190:- inkl. moms (152:- ex moms)

Vill du inte ha just julbord har vi andra menyalternativ. Vi är vana vid att skräddarsy efter kundens önskemål och att ge upplevelser åt alla sinnen. Kontakta oss gärna för ytterligare information.


Ring eller maila oss ifall du vill veta mer eller göra din bokning.

Tele: 031-82 92 82
Mail: info@villabelparc.se

Varmt välkomna till en stämningsfull jul i en unik miljö på Villa Belparc