Varje sommar anordnar vi på Villa Belparc sommarunderhållning. Sitt ned och njut av härlig musik, god mat och dryck vid Stora Dammen. Vårt kök och café kommer att vara öppet under spelningarna. Varje spelning och kvällsunderhållning har fri entré, artisterna går på kl 19.30 på torsdagar och söndagar kl. 16.00.

ERIC GADD 11/6, kl. 19.30
Sveriges soulkung har med sina två senaste album Stockholm Står Kvar Men Jag Ligger och Rise Up! visat att han är minst lika viktig för svensk soul idag som han var för 25 år sedan. Eric är känd för låtar som bland annat ”Bara himlen ser på” och ”Vi kommer aldrig att förlora”. I sommar åker han på turné och besöker oss på Villa Belparc.
blixten.se/ericgadd

SEKOU KOUYATE & SECTION KORA 25/6 kl. 19.30
Sekou Kouyate & Section Kora är baserat i Guineas huvudstad Conakry. Bandet spelar rytmisk musik som afrobeat, hip-hop och reggae. De brukar inte göra någon besviken och i sommar gör de sin första Europaturné och stannar hos oss under en kväll.
sekoukouyate.com

KUMBIA QUEERS 2/7 kl. 19.30
Bandet Kumbia Queers grundades 2009 av fem punktjejer i Buenos Aires, Argentina. Deras musik beskrivs som rå, energisk och intensiv punkrock och spelar bland annat covers av Black Sabbath, Pink Floyd, Madonna och The Cure. I sommar gör det en Europaturné och kommer till oss på Villa Belparc.
kumbiaqueers.com.ar

CAROLINE WENNERGREN 5/7 kl. 16.00
Carolina Wennergren började sjunga mycket tidigt. Hon är begåvad med en djup varm röst, som redan i lågstadiet var mycket speciell. 2005 kom Caroline som 18 åring vidare till finalen i Melodifestivalen med låten ”A different kind of love”. Senast hon var med i tävlingen var 2015 med låten ”Black swan”. I sommar besöker hon oss på Villa Belparc.
carolinewennergren.se

STREET WINGS 9/7 kl. 19.30
Street Wings grundades 2010 av fem unga musiker med idén om att införa ett kraftfullt liveframträdande på scen. Bandet kombinerar olika stilar som folk, rock, celtic och country. Bandet har Europaturné i sommar och kommer att spela hos Villa Belparc.
streetwings.eu

OSCAR DANIELSSON 12/7 kl. 16.00
Oscar är sin egen genre. Av många är han ansedd som Sveriges bästa textförfattare. Efter albumet Stockholm I Mitt Hjärta har Oscar fått en allt större publik och turnerat flitigt i hela Skandinavien. I februari 2012 mottog Oscar en Grammis för Årets Barnskiva: Det Kostar På Att Vara Barn. Oscar besöker oss på Villa Belparc i sommar.
oscardanielson.se

LAGAYLIA FRAZIER 16/7 kl. 19.30
LaGaylia Frazier är en jazz- och popartist som medverkat i Melodifestivalen två gånger. 2010 mottog hon Anita O`Day-priset vid en jazzkonsert med Jan Lundgrens Trio. Vidare har hon turnerat med Putte Wickman och Robert Wells. LaGaylia besöker oss på Villa Belparc i sommar.
lagaylia.net

PETER HARRYSON 19/7 kl. 16.00
Peter Harryson var i många år programledare för SVT-programmet Så Ska Det Låta. Han är inte bara en duktig skådespelare och programledare utan också en duktig vissångare. Peter besöker oss på Villa Belparc i sommar.

SALLYSWAG 23/7 kl. 19.30
De olika medlemmarna i bandet är etablerade musiker på scener som sträcker sig över flera genrer. Allt från dancehall till svensk folkmusik, improvisationsmusik till afrobeat från balkan och latinflow. Bandet beskriver sin musik som ”En skön musikalisk käftsmäll med influenser från hela världen”. Bandet kommer till Villa Belparc i sommar.
sallyswag.se

ARJA SAIJONMAA 26/7 kl. 16.00
1987 deltog Arja i den svenska Melodifestivalen med låten ”Högt över havet” och har sedan dess blivit något av en kultklassiker. Arja Saijonmaa har sedan debuten producerat 35 CD- och skivalbum på sju olika språk. Hon har fått en diamantskiva och 5 guldskivor och sålt över 2 miljoner skivor. Arja kommer till oss på Villa Belparc under sommaren.
saijonmaa.com

SARAH DAWN FINER 30/7 kl. 19.30
Sarah Dawn Finer har genom åren medverkat i olika typer av musik, teater, film och tv-program. Hennes första fullängdsalbum A Finer Dawn gavs ut 2007 med musik hon skrivit själv. Den sålde guld och innehöll bland annat populära ”I remember love” som kom på fjärde plats i Melodifestivalen och låg etta på Svensktoppen. Sarah besöker oss på Villa Belparc i sommar.

sarahdawnfiner.com