Vi söker kockar för säsongsanställning med början i maj till och med augusti med möjlighet till fast anställning. Kock utbildning eller liknande, gärna 2 år erfarenhet och passion för mat.
Villa Belparc har ett ambitiöst team som består av Köksmästare, Souce chef, Grillkockar, Kallskänk, Pastery-chef och Pizzabagare.

Villa Belparc är en stimulerande arbetsplats för kockar, vi satsar mycket på utbildning för medarbetarna och de olika affärsområdena skapar ett omväxlande arbete och möjlighet för många att lära sig mycket på ett ställe. Festvåning med privata middagar, supéer, banketter, bröllop, jubilarer, minnesstunder med landgångar, snittar, smörgåstårtor, Bistron med husmanskost, konferenser med affärsluncher och middagar. Vår populära uteservering nominerad som bästa uteservering i Göteborg enligt Göteborgarna i GP, där vi har Grillen vid bryggan, pizzabaren med stenugnsbakade tunna pizzor, hälsobar med juice & smoothies och vårt senaste tillskott blir entrébaren där vi kommer ha gourmé korvar a la foodtrucks, konditori och bar.

Vi arbetar även tillsammans med gästkockar som hjälper till med att utveckla och stimulera medarbetarna i köket på Villa Belparc. Vi samarbetar med Way Out West då vi är VIP område, presscentra och levererar all Crew mat. Vi söker en kvinna eller man som har erfarenhet från kök med flera produktions områden, vi på Villa Belparc är ett fint gäng som har mycket roligt tillsammans, alla vill jobba med utveckling och brinner för att ge våra gäster en upplevelse de pratar om.

Villa Belparcs personalfilosofi: är medarbetarna nöjda, mår bra och är stimulerade så blir gästerna nöjda. Vi erbjuder duktiga medarbetare, trevlig arbetsplats, med möjlighet att skaffa sig en omfattande erfarenhet från flera produktionsområden och typer av matlagning.

Christer Svantesson är en av våra gästkockar som hjälp oss med Julbordet från 2014 och ska vara med oss 2018.

Lön efter överenskommelse.
Ansökan skickas till info@villabelparc.se.