ÖPPETTIDER: Mån-Fre 11-14.30, Lör. 11-14.30, Sön. 11-17. Från 20/12 11-18.

Peter Jöback ” 50 år på jorden, 40 år i musikens tjänst”

Peter Jöback på Villa Belparc

Konsertkväll den 22 Juli
Åldersgräns: 13år
Konsertstart: 19:00
Spellängd: ca 90min

I sommar kommer en av våra mest älskade artister till oss på Villa Belparc! Med turnén ”50 år på jorden, 40 år i musikens tjänst” firar Peter Jöback dubbla jubileum och bjuder in oss för att hylla karriären. Med sig har han sitt magiska band och sin gedigna låtskatt.

2021 har varit ett fantastiskt år för Peter Jöback. Han fyllde 50 år, fick en hit med nya singeln ”Better Man”, tog emot medalj av Kungen och har just givit ut sina memoarer ”Att bära sig själv” efter 40 år på scenen.

I höst har Peter varit med i fyra program i succén ”Så mycket bättre” där han gjort fyra magnifika tolkningar; den avslutande ”Elvis, Einstein och jag”, ”Falla fritt”, ”Slå mig fri” och ”Sju vackra gossar” kanske också dyker upp i sommarens konsert tillsammans med en musikalisk blandning ur Peters digra och varierande repertoar!

Som vi längtar efter denna konsert!

Varmt Välkomna!