ÖPPETTIDER: SE INFORMATION PÅ STARTSIDAN

JULBORD PÅ VILLA BELPARC I GÖTEBORG

swan-icon

Varmt välkomna till en stämningsfull jul med oss på Villa Belparc!

I Slottskogen i Göteborg finner du vårt populära julbord. Allt på bordet är noga utvalt och gjort från grunden.

Julborden börjar den 25:e november och slutar den 20 december, måndag till lördag. Alla sittningar bokas i förväg. Både företag och privata sällskap upp till 160 personer är välkomna!

Pris:
Dagtid Måndag – Tisdag 695kr
Kvällstid 
Måndag – Tisdag 695kr

Dagtid Onsdag – Torsdag 795kr
Kvällstid Onsdag – Torsdag 895kr

Dagtid Fredag – Lördag 895kr
Kvällstid 
Fredag – Lördag 995kr

Dagtid: 12.00-15.00
Kvällstider: 16.00-19.00, 19.30-23.30

För bokning ring oss på 031-829282 alternativt maila oss på info@villabelparc.se

Den ekologiska Julskinkan

Julskinkan är ekologisk och griljeras av kockarna efter noggrann kryddning. De rökta och kokta stekarna är noggrant utvalda, exempelvis den ekologiska grisnacken samt den lättrökta julskinkan bara för att nämna ett par av godingarna!

Klassiska syltor och pastejer med tillhörande komponenter är lika självklara som vårt tillbehörsbord med massvis av smaker och inlagda vintergrönsaker till olika sorters senap samt vår egna hemmagjorda julsenap!

Ett gediget julbord med något för alla

Är du vegan eller vegetarian? Vi har satsat på att ta fram veganska och vegetarianska alternativ- med andra ord, det finns något för alla på vårt julbord!

Köttbullar, ost och dessert

På det varma bordet finns våra egenrullade köttbullar på kalvfärs som steks i smör och kryddpeppar, härligt söt/starka revben, prinskorven finns självklart med samt vår omtyckta brunkål med Valrhonachoklad. Sist, men absolut inte minst: vår gräddkokta grönkål, den härligt syrliga rödkålen och  Janson´s frestelse –  ett måste till julbordet!

På ostbordet bjuder vi bland annat på en egentillverkad ost smaksatt med kummin och brynt smör samt flera andra lokala sorter som kan avnjutas med Villa Belparcs egenbakade vörtbröd!

Även om det verkar omöjligt får ni inte bli proppmätta efter detta, för vi har även ett enormt dessertbord från vårt eget bageri! Där finns allt från tryffel och knäck till Ris á la Malta och baklava!