JULBORD PÅ VILLA BELPARC I GÖTEBORG
Varmt välkomna till en stämningsfull jul med oss på Villa Belparc!
I Slottskogen i Göteborg finner du vårt populära julbord. Allt på bordet är noga utvalt och gjort från grunden.
Julborden börjar den 22:e november och slutar den 20:e december, måndag till lördag. Alla sittningar bokas i förväg. Både företag och privata sällskap upp till 160 personer är välkomna. För bokning ring oss på 031-829282 alternativt maila oss på info@villabelparc.se
Vad kostar julbordet?
Priset beror på vilken dag du besöker oss.
Måndag – Tisdag 795kr
Onsdag – Torsdag 895kr
Fredag – Lördag 995kr
I år gästas vi av Christer Svantesson
I år har vi fått möjligheten att gästas av vår mest inspirationsrika och smaksäkraste matlagare genom tiderna – Crister Svantesson!
På 70-talet startade Christer restaurang Johanna i Göteborg tillsammans med Leif Mannerström, och de skapade därmed Sveriges första restaurang med franska influenser. Christer har även representerat Sverige i Kock-VM, tävlat två gånger i Bocuse d’Or i Lyon, och deltagit i Kockarnas kamp.
En verklig legend inom svensk gastronomi!
Ett gediget julbord med något för alla
På vårt julbord finns det mycket att välja på. Förutom rätter och tillbehör med kött och fisk har vi goda vegetariska och veganska alternativ att välja på.
Några utvalda favoriter är: Svantessons senapssill och Jansons frestelse, revben m jul-BBQ, Gotlandsmorätter med saffran, Halländsk grönkål och vegansk Jansson. För att nämna några få. Se hela vårt utbud, inkl. desserterna via knappen nedan.
Njut av vårt goda julbord i en magisk atmosfär
På det varma bordet finns våra egenrullade köttbullar på kalvfärs som steks i smör och kryddpeppar, härligt söt/starka revben, prinskorven finns självklart med samt vår omtyckta brunkål med Valrhonachoklad. Sist, men absolut inte minst: vår gräddkokta grönkål, den härligt syrliga rödkålen och Janson´s frestelse – ett måste till julbordet!
På ostbordet bjuder vi bland annat på vår egentillverkade Potkäse, samt flera andra lokala sorter som kan avnjutas med Villa Belparcs egenbakade vörtbröd!
Även om det verkar omöjligt får ni inte bli proppmätta efter detta, för vi har även ett enormt dessertbord från vårt eget bageri! Där finns allt från tryffel och knäck till Ris á la Malta!
Den ekologiska Julskinkan
Julskinkan är ekologisk och griljeras av kockarna efter noggrann kryddning.
Sillbordet varierar med nya & gamla smaker, likaså laxarna och de picklade grönsakerna.
Klassiska syltor och pastejer med tillhörande komponenter är lika självklara som vårt tillbehörsbord med massvis av smaker och inlagda vintergrönsaker till olika sorters senap samt vår egna hemmagjorda julsenap!