ARBETA HOS OSS PÅ VILLA BELPARC

Vill du arbeta i en av Göteborgs vackraste miljöer och utvecklas med oss?

Villa Belparc är en anläggning som ligger i en fantastisk miljö mitt i Slottsskogen i Göteborg. Nu gör vi en stor satsning på mat och dryck. Vår uteservering som är Göteborgs största med 2000 platser har fyra försäljningshus varav ett grillhus, ett hus för stenugnsbakade pizzor, ett för vår örtagård och ett hus för bar och glass. Varje år uppträder både nationella och internationella artister på vår sommarscen.

Vi erbjuder en fantastisk arbetsplats med utmaningar samt en dynamisk organisation i ett stark välmående företag. Du väntas en spännande framtid tillsammans med ett kompetent team på plats. Vi har arbetat under en längre tid med att bygga upp varumärket Villa Belparc och att det ska återfå sin forna glans. Målet är att skapa Göteborgs bästa uteservering och erbjuda Göteborgs bästa festvåning.

På vinterhalvåret är vi en styrka på 30 personer och under sommarens högsäsong är vi 120 personer. Vi är en dynamisk organisation som anpassas efter säsong och väder. Vårt motto är att vi ska ha roligt på arbetet! Det skapar en god stämning och attityd som smittar av sig på vad vi serverar och till servicen vi ger till gästerna, vilket genererar resultat.

Vi ser framemot att få din ansökan!

AKTUELLT

Boka festvåningen

Boka festvåningen

Nu storsatsar vi på vår festvåning i elegant miljö och historia i väggarna. Villa Belparcs vackra salar med stora fönster och utsikt över parken, vinkällare och fantastiska uteservering intill stora dammen med egen brygga och fontän har blivit en institution i Göteborg.

read more