ÖPPETTIDER: ALLA DAGAR 11-17

ARBETA HOS OSS PÅ VILLA BELPARC

Vill du arbeta i en av Göteborgs vackraste miljöer och utvecklas med oss?

Villa Belparc är en anläggning som ligger i en fantastisk miljö mitt i Slottsskogen i Göteborg. Nu gör vi en stor satsning på mat och dryck. Vår uteservering som är Göteborgs största med 2000 platser har fyra försäljningshus varav ett grillhus, ett hus för stenugnsbakade pizzor, ett för vår örtagård och ett hus för bar och glass. Varje år uppträder både nationella och internationella artister på vår sommarscen.

Vi erbjuder en fantastisk arbetsplats med utmaningar samt en dynamisk organisation i ett stark välmående företag. Du väntas en spännande framtid tillsammans med ett kompetent team på plats. Vi har arbetat under en längre tid med att bygga upp varumärket Villa Belparc och att det ska återfå sin forna glans. Målet är att skapa Göteborgs bästa uteservering och erbjuda Göteborgs bästa festvåning.

På vinterhalvåret är vi en styrka på 30 personer och under sommarens högsäsong är vi 120 personer. Vi är en dynamisk organisation som anpassas efter säsong och väder. Vårt motto är att vi ska ha roligt på arbetet! Det skapar en god stämning och attityd som smittar av sig på vad vi serverar och till servicen vi ger till gästerna, vilket genererar resultat.

Vi ser framemot att få din ansökan!

ARBETA
HOS OSS

 


Grillkockar


Vi söker grillkockar till vår fantastiska uteservering där vi kör grillrätter, fisk, kött, vegetariskt och sallader.

Populära arbetsplats med högt tempo många som arbetar under sommaren 80 personal brukar bli en riktigt trevlig stämning.

Duktiga kökschefer med många års erfarenhet.

Här kan man lära sig stor drift med volymer, förberedelser och flera olika kök.

Vi är kollektivanslutna, lön enligt överenskommelse, tjänsterna är fulltid, deltid och extra på timmar.

Skicka ansökan till info@villabelparc.se, vid frågor ring Percy Ranebjörk 0706-244491.

—————————————————

Pizzabagare

Vi söker även en pizzabagare eller någon som vill lära sig av vår mästare Setin som är en bland Göteborgs bästa och mest erfarenhet av alla olika sorters pizza hur man gör det från grunden.

Skicka ansökan till info@villabelparc.se, vid frågor ring Percy Ranebjörk 0706-244491.

AKTUELLT

Göteborgs Blues Festival

Göteborgs Blues Festival

Göteborg Blues Festival 2023Gör er redo för härlig blues!Välkommen till oss på Villa Belparc, värd för Göteborgs Bluesfestival! Trots mindre skala i...

read more