ÖPPETTIDER: ALLA DAGAR 11-17

JULBORD PÅ VILLA BELPARC

swan-icon

Varmt välkomna till en stämningsfull jul med oss på Villa Belparc!

Vårt populära julbord i Göteborg, Slottskogen, komponeras, för sjätte året i rad, av mästerkocken Crister Svantesson. Allt på bordet är gjort från grunden.

Julborden börjar den 25:e november och slutar den 21 december, måndag till lördag. Alla sittningar bokas i förväg. Både företag och privata sällskap upp till 160 personer är välkomna!

Pris:
Dagtid Måndag – Tisdag 695kr
Kvällstid 
Måndag – Tisdag 795kr

Dagtid Onsdag – Torsdag 795kr
Kvällstid Onsdag – Torsdag 895kr

Dagtid Fredag – Lördag 895kr
Kvällstid 
Fredag – Lördag 995kr

Dagtid: 12.00-15.00
Kvälls tider: 16.00-19.00, 19.30-23.30

För bokning ring oss på 031-829282 alternativt maila oss på info@villabelparc.se

Christer Svantesson

Gänget på Villa Belparc har fått möjligheten att förvärva vår tids mest inspirationsrika och smaksäkraste matlagare genom tiderna – Crister Svantesson! Cristers berömda senapsill är ett måste på Villa Belparcs julbord likaså även herrns gudomliga gravlax med hovmästarsås.

Villans Jansons frestelse är även den tillagad enligt traditionellt vis och då också med en speciell ansjovis som, enligt herr Svantesson, man inte kan leva utan!

Julskinkan

Julskinkan är ekologisk och griljeras av kockarna efter noggrann kryddning. De rökta och kokta stekarna är noggrant utvalda, exempelvis den ekologiska grisnacken samt den lättrökta julskinkan bara för att nämna ett par av godingarna!

Klassiska syltor och pastejer med tillhörande komponenter är lika självklara som vårt tillbehörsbord med massvis av smaker och inlagda vintergrönsaker till olika sorters senap samt vår egna hemmagjorda julsenap!

Något för alla

Vi har satsat på att ta fram veganska alternativ- med andra ord, det finns något för alla!

Köttbullar, ost och dessert

På det varma bordet finns våra egenrullade köttbullar på kalvfärs som steks i smör och kryddpeppar, härligt söt/starka revben, prinskorven finns självklart med samt vår omtyckta brunkål med Valrhonachoklad. Sist, men absolut inte minst: vår gräddkokta grönkål, den härligt syrliga rödkålen och Cristers Janson´s frestelse!

På ostbordet bjuder vi bland annat på en egentillverkad ost smaksatt med kummin och brynt smör samt flera andra lokala sorter som kan avnjutas med Villa Belparcs egenbakade vörtbröd!

Även om det verkar omöjligt får ni inte bli proppmätta efter detta, för vi har även ett enormt dessertbord från vårt eget bageri! Där finns allt från tryffel och knäck till Ris á la Malta och baklava!