ÖPPETTIDER: ALLA DAGAR 11-19

SOMMARSCENEN PÅ
VILLA BELPARC

Var med och sätt Villa Belparcs sommarscen på kartan

Vi älskar vårt Villa Belparc och har siktet inställt på att sätta sommarscenen på kartan, vi älskar Göteborg och vill vara med att utveckla och föra vår stad framåt vad gäller musikaliska live-upplevelser för alla! Vi fortsätter såklart med restaurangen, våra caféer, uteserveringen, konferenser, bröllop, festarrangemang – men med större ansvar och högre säkerhet för att ni ska kunna känna er trygga när ni besöker oss! Fotografen Emelie Lager, förevigade Sommarscenen 2019, som har försett oss med ett gediget fotomaterial. Kolla in vårt bildgalleri nedan här på hemsidan och på våra sociala medier. Vem vet, kanske just du är med!

Gypsy kings

THE GYPSY KINGS

15 Juni, start kl 19:00

The Gipsy Kings firar 40-årsjubileum med två spelningar i Sverige! Det var 8 år sedan de senast besökte Sverige, men nu är det äntligen dags igen. Den 15 juni på Villa Belparc i Göteborg.

bluesfestival

BLUESFESTIVAL

01–02 Juli

Nu är det dags för alla bluesdiggare att få  njuta av härlig musik tillsammans.
Göteborgs Bluesförening
bjuder på ett

fullmatat artistprogram med såväl internationella, nationella och regionala grupper.

Jill Johnson

JILL JOHNSON

08 Juli, start kl 19:00

Vi är så glada att Jill kommer till oss ännu en gång. Denna gång med sin Havanna Tour, som är en oerhört efterlängtad turné.

SVEN INGVARS

09 Juli, start kl 19:00

Under konserten utforskar Sven Ingvars både musikaliskt och visuellt sitt arv och roll i vår samtid. I framtidsvisioner och tillbakablickar möts publiken och Sven Ingvars som så många gånger förr, i en smältdegel av glädje och sorg..

NIKLAS STRÖMSTEDT

14 Juli, start kl 19:00

Den begåvade popsångaren och låtskrivaren har haft många verksamma år inom musikindustrin. Nu kommer han äntligen till oss för en intim och fantastisk kväll i musikens tecken.

ANNA BERGENDAHL

Inställt

Inställt på grund av logistiska skäl. Återbetalning sker via Ticketmaster. 

BO KASPERS ORKESTER

16 Juli, start kl 19:00

Bo Kaspers Orkester har under sina 28 år varit ett storsäljande band och uppnått flertal topplistplaceringar.

Carl einar på Villa belparc

CARL-EINAR HÄCKNERS VARIETÈ

17 & 18 Juli, kl 19:00 – 21:30

Carl-Einar Häckner gör ett unikt besök på Villa Belparc. Under två kvällar i juli bjuder han tillsammans med Varietéorkestern på en spektakulär varieté i två akter – en blandning av cirkus, magi, slapstick, poesi och musik.

MONEYBROTHER

MONEYBROTHER

21 Juli, start kl 19:00

Med hundratals konserter i ryggen, både på egen hand och med fullt band, har Anders gjort sig ett namn som en av landets främsta liveartister och i sina olika musikaliska kostymer förenat både punk, soul, rock, tröstrikt, storslaget och intimt.

Peter Jöback

PETER JÖBACK

22 Juli, start kl 19:00

I sommar kommer en av våra mest älskade artister till oss på Villa Belparc! Med turnén ”50 år på jorden, 40 år i musikens tjänst” firar Peter Jöback dubbla jubileum och bjuder in oss för att hylla karriären.

LISA NILSSON

28 Juli, start kl 19:00

Lisa Nilsson har med sina skivor och konsertturnéer etablerat sig som en av Sveriges största och mest älskade artister och låtskrivare. Hon är en artist i ständig utveckling och förändring som aldrig låtit något annat än kärleken till musiken och scenkonsten styra.

ORUP

29 Juli, start kl 19:00

Ja, ni läste rätt den 29/7 intar Orup Villa Belparc scenen för en intum och fantastisI sommar kommer en av våra mest älskade artister till oss på Villa Belparc! 

Plura_carla

PLURA & CARLA

30 Juli, start kl 19:00

Plura Jonsson är en legendar i Sverige, inte minst genom sina 40 år som frontfigur i rockbandet Eldkvarn. Carla Jonsson är yngre bror till Plura och medgrundare till Eldkvarn, där han är spelar gitarr och regelbundet bidrar med låtar. I kväll spelar de tillsammans på Villa Belparc i en avskalad och intim sättning

SOPHIE ZELMANI

03 Augusti, start kl 19:00

Få artister kan förena det avskalat vackra med en brännande intensitet som sångerskan och låtskriverskan Sophie Zelmani. Med enkla medel har hon hänfört sina beundrare med musik som når långt in under huden – där vartenda andetag kan kännas som ett smärre jordskalv..

tommy körberg

TOMMY KÖRBERG

04 Augusti, start kl 19:00

Sveriges största röst till Vills Belparc. Nu har ni möjligheten att få uppleva en av våra största röster och stjärnor. I ett intimt, nära och avskalat format.

uno Svenningsson

UNO SVENNINGSSON

05 Augusti, start kl 19:00

Nu kommer äntligen Uno till oss med sitt band för att förgylla en konsertkväll med sin underbara röst och fantastiska låtar.

Albin lee Villa Belparc

ALBIN LEE MELDAU

6 Augusti, start kl 19:00
Extrainsatt föreställning 7 Augusti!

2021 genomförde Albin Lee Meldau sommarens största svenska turné med nära 20 000 sålda biljetter på 40 solospelningar. Nu är han redo att möta publiken på nytt hos oss på Villa Belparc!

Scocco TAW

MAURO SCOCCO & TOMAS ANDERSSON WIJ

03 September, start kl 19:00

Tomas Andersson Wij och Mauro Scocco ker psommarturné!

RICHARD MARX

06 September, start kl 19:00

En rad världshits och 30 miljoner sålda album talar sitt tydliga språk om Richard Marx lysande karriär. Upplev amerikanen med sin fantastiska röst och alla hans världshits i en intim solo konsert!

GALLERI FRÅN TIDIGARE SPELNINGAR

CARL-EINAR HÄCKNERS VARIETÈ
Lisa Nilsson
Uno Svenningsson
sven ingvars
Orup
Albin Lee Meldau
Peter Jöback