ÖPPETTIDER: ALLA DAGAR 11-17

SOMMARSCENEN PÅ
VILLA BELPARC

Var med och sätt Villa Belparcs sommarscen på kartan

Vi älskar vårt Villa Belparc och har siktet inställt på att sätta sommarscenen på kartan, vi älskar Göteborg och vill vara med att utveckla och föra vår stad framåt vad gäller musikaliska live-upplevelser för alla! Vi fortsätter såklart med restaurangen, våra caféer, uteserveringen, konferenser, bröllop, festarrangemang – men med större ansvar och högre säkerhet för att ni ska kunna känna er trygga när ni besöker oss! Fotografen Emelie Lager, förevigade Sommarscenen 2019, som har försett oss med ett gediget fotomaterial. Kolla in vårt bildgalleri nedan här på hemsidan och på våra sociala medier. Vem vet, kanske just du är med!

bluesfestival

BLUESFESTIVAL

01–02 Juli

Arrangeras av Göteborgs Bluesförening.
Mer info kommer snart.

SVEN INGVARS

09 Juli, start kl 19:00

Under konserten utforskar Sven Ingvars både musikaliskt och visuellt sitt arv och roll i vår samtid. I framtidsvisioner och tillbakablickar möts publiken och Sven Ingvars som så många gånger förr, i en smältdegel av glädje och sorg..

NIKLAS STRÖMSTEDT

14 Juli, start kl 19:00

Den begåvade popsångaren och låtskrivaren har haft många verksamma år inom musikindustrin. Nu kommer han äntligen till oss för en intim och fantastisk kväll i musikens tecken.

BO KASPERS ORKESTER

16 Juli, start kl 19:00

Bo Kaspers Orkester har under sina 28 år varit ett storsäljande band och uppnått flertal topplistplaceringar.

Peter Jöback

PETER JÖBACK

22 Juli, start kl 19:00

I sommar kommer en av våra mest älskade artister till oss på Villa Belparc! Med turnén ”50 år på jorden, 40 år i musikens tjänst” firar Peter Jöback dubbla jubileum och bjuder in oss för att hylla karriären.

ORUP

29 Juli, start kl 19:00

Ja, ni läste rätt den 29/7 intar Orup Villa Belparc scenen för en intum och fantastisk kväll i musiken tecken.

SOPHIE ZELMANI

03 Augusti, start kl 19:00

Få artister kan förena det avskalat vackra med en brännande intensitet som sångerskan och låtskriverskan Sophie Zelmani. Med enkla medel har hon hänfört sina beundrare med musik som når långt in under huden – där vartenda andetag kan kännas som ett smärre jordskalv..

tommy körberg

TOMMY KÖRBERG

04 Augusti, start kl 19:00

Sveriges största röst till Vills Belparc. Nu har ni möjligheten att få uppleva en av våra största röster och stjärnor. I ett intimt, nära och avskalat format.

uno Svenningsson

UNO SVENNINGSSON

05 Augusti, start kl 19:00

Nu kommer äntligen Uno till oss med sitt band för att förgylla en konsertkväll med sin underbara röst och fantastiska låtar.

RICHARD MARX

06 September, start kl 19:00

En rad världshits och 30 miljoner sålda album talar sitt tydliga språk om Richard Marx lysande karriär. Upplev amerikanen med sin fantastiska röst och alla hans världshits i en intim solo konsert!

GALLERI FRÅN TIDIGARE SPELNINGAR