ÖPPETTIDER: ALLA DAGAR 11-17

SOMMARSCENEN PÅ
VILLA BELPARC
2024

Njut av en konsert i grönskan

Våra konserter startar kl 19:00 (om inget annat anges), men kom gärna tidigare för att äta något gott från vår välsmakande meny och/eller avnjut något att dricka. Från klockan 15:00 kan ni mot uppvisande av biljett få era platser med armband för access till konsertarenan, och i lugn och ro äta samt dricka hos oss på någon av våra underbara uteserveringar.

Vi har flera olika biljettalternativ. Vid bokning av supébiljetter avnjuter du middagen i vår fina restaurang för att sedan slussas ut till de främsta raderna i A-sektion närmast scenen och artisten för att få en fantastisk konsertupplevelse.

En konsert på just Villa Belparc är en upplevelse i sig, där den fantastiska miljön med grönskan och vattnet ständigt är nära. Varmt välkomna!

Lisa Nilsson<br />

LISA NILSSON

20 Juli, start kl 19:00

Lisa Nilsson, en av Sveriges mest hyllade artister, fortsätter att imponera med sina skivor och konsertturnéer. Med hiten ‘Himlen runt hörnet’ som nått över 17 miljoner streams och den nya julsingeln med Viktor Norén, visar Lisa sin ständiga utveckling. Lisa Nilsson har under vintern även tilldelats Fred Åkerström stipendiet. 2024 lovar mer med turnén ‘Lisa Nilsson och Mattias Torell – En duo i nöd och lust’, och återkomsten till Villa Belparc efter succén förra året.

En underbar kväll att se fram emot!

Magnus Carlsson och Jesper band

MAGNUS CARLSSON
MED JESPER LINDELL BAND

24 Juli, start kl 19:00

Magnus Carlson, känd från Weeping Willows, har även gjort sig ett namn solo med album på både svenska och engelska i genrer som soul, pop och jazz. 2017 gjorde han succé med ‘Den långa vägen hem’, som toppade listorna. Under 2023 turnerade han i Sverige med Jesper Lindell, där de bjöd på en mix av gammalt och nytt. Nu är Magnus aktuell med ‘Brunnsvik Sounds’. Vi välkomnar Magnus Carlson och Jesper Lindell med band till Villa Belparc, en återkomst vi ser fram emot med glädje!

Uno Svenningsson

UNO SVENNINGSSON

25 Juli, start kl 19:00

Uno Svenningsson, firar 40 år som artist med en jubileumsturné våren 2024. Från bandet Freda’ till solo framgångar och samarbeten, som med sonen Mark Bihli, har Uno skapat tidlösa melodier som berört generationer. Med en karriär som spänner över rock, pop och intima soloakter, lovar Uno en blandning av klassiker och ny musik under turnén. ‘Att få jobba med musik i 40 år och behålla lusten och kreativiteten är fantastiskt,’ säger Uno. Den 25/7 välkomnar vi honom till Villa Belparc för att fira.

Hasse Andersson

HASSE ANDERSSON

26 Juli, start kl 19:00

Hasse Andersson, känd som Rock-Olle i sin ungdom, gjorde sig först känd i Östra Ljungby med sin gitarr och pappas radio som förstärkare. Flertalet av hans låtar har blivit hits, särskilt “Änglahund”. Med cirka 20 album och många singlar under bältet har Hasse även gjort succé i Melodifestivalen 2015 med låten “Guld och gröna skogar”. Denna folkkära artist har bland annat medverkat i julshowen ”Tomtebloss & Rock’n’Roll” 2016 och varit programledare för Melodifestivalen 2017. Den 26 juli uppträder Hasse Andersson DUO på vår sommarscen, vilken härlig kväll det ska bli!

Thomas Järvheden

THOMAS JÄRVHEDEN

27 Juli, start kl 19:00

Thomas Järvheden, en av Sveriges mest rutinerade och mångsidiga underhållare, känd från sina uppträdanden i “Så ska det låta” och många andra nöjesprogram. Han bjuder nu in till en upplevelse utöver det vanliga med “Thomas Järvheden – Sveriges Roligaste Konsert”. Denna föreställning är en unik kombination av hans fantastiska sångröst och sjuka texter, som garanterat kommer att locka fram både chock och gapskratt. Missa inte chansen att uppleva denna enastående show hos oss på Villa Belparc!

Bo Kaspers

BO KASPERS ORKESTER

2 augusti, start kl 19:00

Sedan starten i början av 1990-talet har Bo Kaspers Orkester ständigt gång på gång lyckats återuppfinna sig själva. Det är svårt att komma på något svenskt band som struntat lika mycket i genregränser, som är så mångsidiga. Bandet vet hur man i såväl text som musik blandar det lätta med det lite tyngre, det poetiska med det mer rättframma. Med ständig lekfullhet har gruppen vandrat mellan jazz, funk, pop, visa och soul. I augusti kommer Bo Kaspers Orkester tillbaka till Villa Belparc, vi hälsar dem hjärtligt välkomna till vår sommarscen!

Lisa Ekdahl

LISA EKDAHL

3 augusti, start kl 19:00

Lisa Ekdahls debutalbum 1994 transformerade henne från obskyr jazzsångerska till en av Sveriges mest respekterade artister, tack vare en unik mix av vistradition och jazz. Nu, 30 år senare, efter ytterligare nio album och internationell framgång, firar Lisa detta jubileum med en stor Sverigeturné. Denna turné betonar skivan som inte bara förändrade hennes liv utan också svensk musikhistoria. Den 3/8 kan vi äntligen välkomna Lisa tillbaka till vår scen i grönskan, vilken förtrollande kväll vi har att se fram emot!

GALLERI FRÅN TIDIGARE SPELNINGAR

Albin Lee Meldau
CARL-EINAR HÄCKNERS VARIETÈ
Lisa Nilsson
Uno Svenningsson
sven ingvars
Orup
Albin Lee Meldau
Peter Jöback