ÖPPETTIDER: Mån-Fre 11-14.30, Lör. 11-14.30, Sön. 11-17. Från 20/12 11-18.

BOKA FESTVÅNINGEN

Boka din tillställning på vår festvåning idag!

Nu storsatsar vi på vår festvåning i elegant miljö och historia i väggarna. Våra vackra salar med stora fönster och utsikt över parken, vinkällare och fantastiska uteservering har blivit en institution i Göteborg. Här bokar du bröllop, privata middagar, kickoffer, kongresser, banketter och disputationsmiddagar. Vi på Villa Belparc erbjuder gastronomiska menyer och bufféalternativ signerade av självaste Crister Svantesson.

Komponerar gärna en matupplevelse tillsammans med Crister Svantesson. Crister var den förste svensken som tävlade i http://www.bocusedor.com/en och var den kock som tog in det franska köket till Sverige tillsammans med Leif Mannerström. Senast sågs Crister i Kockduellen på TV4, där han vann såsduellen.

Crister Svantesson har skapat menyer hos oss under sex års tid och har med våra julbord serverat en succé. Villa Belparc erbjuder så även Crister Svantessons noga komponerade menyer till våra fest- och konferenssällskap. Till bröllop och andra fester har vi vår egen konditor i vårt eget bageri som skapar de mest fantastiska tårtor. I vår vinkällare kan vi plocka fram riktigt fina vinpaket till fester eller anordna vinprovningar och whiskyprovningar. Tillsammans med Crister ordnar vi även matkurser för den som vill testa de kulinariska talangerna.

Ni hittar oss i Slottsskogen som är Göteborgs stadspark. En underbar naturmiljö intill vattnet som varken kräver övernattning eller långa resor. För den som kommer med bil har vi gott om parkeringar och den som åker kollektivt har inte många minuter till oss från Centralstationen.

För bokning ring 031-829282 eller maila gärna på info@villabelparc.se

Varmt Välkomna