ÖPPETTIDER: Mån-Fre 11-14.30, Lör. 11-14.30, Sön. 11-17. Från 20/12 11-18.

BOKA KONFERENS

Anordna er nästa konferens mitt i Göteborgs vackraste oas

Missa inte Slottsskogen och Botaniska när det grönskar, parken är även vacker i vinterskrud! Vi ordnar med er konferens, kick-off, planeringsmöte, budgetmöte. Håll i era utbildningar hos oss i en sagolik inspirerande parkmiljö. Sitt en stund vid våra bryggor intill stora dammen, och betrakta fontänen och insup lugnet i parken tillsammans med något gott och nyttigt. För Teambuilding i det fria har vi minigolf, frisbeegolf, frågepromenad, brännboll, volleyboll och som kronan på verket kan vi avrunda med en middag på kvällen signerad mästerkocken Crister Svantesson.

Vi komponerar gärna en matupplevelse tillsammans med Crister Svantesson som var den förste svensken som tävlade i http://www.bocusedor.com/en och var den kock som tog in det franska köket till Sverige tillsammans med Leif Mannerström. Senast sågs Crister i Kockduellen på TV 4 då han vann såsduellen. Crister Svantesson har skapat menyer hos oss under sex års tid, och har med våra julbord som han har komponerat, serverat en bejublad succé. Villa Belparc erbjuder så även Crister Svantessons noga komponerade menyer till våra fest- och konferenssällskap.

För bokning ring 031-829282 eller maila gärna på bokning@villabelparc.se

Värmt Välkomna